01/04/2016

Missie Curaçao #2 - Team CuraÇiao weer herenigd op het eiland

Voor de tweede keer met het hele team op Curaçao. Of in ieder geval, voor de tweede keer met een zakelijk karakter. Louigi is natuurlijk alweer een lange tijd op het eiland en voor ondergetekende, Paul Brink, is het ook hoog tijd om weer zijn gezicht op het eiland te laten zien. Daarom heb ik 14 maart het vliegtuig richting Curaçao gepakt om daar drie weken lang verder te gaan waarmee we al zo druk bezig zijn: groter worden. Onze eerste week stond voornamelijk in het teken van zoeken naar nieuwe accommodaties, de focus lag hierbij op 2-persoons accommodaties omdat wij vonden dat we hier nog tekort in kwamen. Ook heb wij een zeer grote lijst aan activiteiten op het eiland aan ons gebonden, waar wij in de eerste twee weken op het eiland allemaal contracten mee hebben gesloten. Dit betekent dat u z.s.m bij ons op de website alvast uw reis naar Curaçao een beetje kunt invullen, met zeer aantrekkelijke kortingen! Bij het uitkiezen van onze partners voor de activiteiten is vooral gekeken naar het lokale karakter. Hiermee bedoelen wij dat alle activiteiten die wij aanbieden wordt gedaan door mensen met verstand van Curaçao, daarnaast hebben we gekozen voor mensen waarvan wij zeker weten dat onze gasten een geweldige tijd met ze gaan hebben. Want uiteindelijk is dat toch het belangrijkste als u Curaçao bezoekt!! 

Onze derde week van huis waren we niet op Curaçao, maar op Aruba. Wat we hier deden is echter nog een klein geheim en zal in de aankomende maanden duidelijk worden. 

Naast alle nieuwe activiteiten en accommodaties zijn we ook tactische samenwerkingen op het eiland aangegaan. Samenwerkingen die ons in de toekomst enorme voordelen gaan bieden en die ons ook zeer onderscheidend zullen gaan maken van onze concurrenten. Al met al een enorm drukke productieve trip, waarbij we soms zelf even stil moesten staan dat we toch ook nog een beetje moesten gaan genieten van al het moois wat Curaçao te bieden heeft.

Bedankt voor het lezen en het volgen van CuraÇiao,

Paul Brink

CuraÇiao Nederland

Terug