14/01/2018

3 jarig bestaan & begin 2018

Beste volgers,

Zoals de meeste van jullie weten hebben wij 12-12-2017 ons driejarig jubileum gevierd bij CuraÇiao. Het derde jaar was weer een erg leerzaam jaar met veel nieuwe ontwikkelingen. Voor ons was de belangrijkste mijlpaal dat wij 15 juni 2017 ons tweede label Curaçao Rentalcars hebben gelanceerd. Onder dit merk vallen 230 + huurauto's welke we verhuren met een zeer goede service en een super duidelijke website. Dit label hebben wij opgericht in samenwerking met Savanah Carcenter en samen met hun streven we ernaar om van Curaçao Rentalcars de maatstaf te maken voor autoverhuur op het eiland en wellicht in de toekomst wel voor meerdere Caribische eilanden. 

2017 was ook het jaar dat onze vertegenwoordiger en mede-eigenaar Paul Brink twee lange reizen maakte naar Curaçao. De eerste keer was het (bijna) volledig gericht om Curaçao Rentalcars van de grond te krijgen. De tweede reis was een combinatie van het verbeteren van Curaçao Rentalcars en het upgraden van CuraÇiao. Daarnaast kan Paul Brink zich nu oprecht een Curaçao specialist noemen, met alle uren die hij nu op Curaçao is geweest. 

Ook heeft CuraÇiao in 2017 zijn eerste beheerklus aangenomen. Via de mail kwamen we in contact met de eigenaren van een villa op Villapark Zuurzak. Ze hadden de villa ondergebracht bij een beheerder waar ze niet tevreden over waren en vroegen zich af of wij iets voor ze konden betekenen. Na een mooie meeting hebben we toen besloten om het volledige beheer over te doen naar CuraÇiao. Dit betekent dat wij de branding + marketing op ons hebben genomen, maar ook de volledige afhandeling van de boekingen en facturatie wordt door ons kantoor geregeld. Na enige brainstormsessies was Villa Sweet Escape (met dank aan Niels Brink) geboren. Om dit te vereeuwigen hebben we direct een jonge kunstenares (Nicolle Lourens) ingeschakeld die de naam van de villa prachtig aan de voorkant heeft geschilderd. Iets om trots op te zijn.  

Kortom, 2017 was weer een belangrijk jaar voor onze organisatie welke wij telkens weer proberen te verbeteren. Deze focus gaan wij doorzetten naar 2018. Vooral de website van CuraÇiao zal in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar flink onder de loep worden genomen. We zijn uiteraard trots op het merk wat we hebben neergezet, maar we realiseren ons ook dat de site verbetering nodig heeft. Het recent gelanceerde Curaçao Rentalcars kan als een mooi voorbeeld dienen voor hoe de site van CuraÇiao eigenlijk nu zou moeten zijn, ondanks dat een site voor autoverhuur niet te vergelijken is met de site van een volwaardig reisbedrijf. Ook kunt u meer offline geweld van ons verwachtten in het aankomende jaar, met leuke attenties richting onze vaste gasten. Online zullen we ons ook zeker laten gelden en in de wandelgangen wordt gesproken over een eigen YouTube kanaal met allemaal leuke fimpjes van Curaçao en bekende Curaçaoënaars, die relevante tips en informatie gaan delen over dit prachtige eiland. Wilt u zich alvast abonneren zoek dan ons kanaal CuraÇiao Tv en volg ons de aankomende tijd voor jaloersmakende beelden en tips van echte locals. 

2018 wordt weer een topjaar en wij hebben er zin in om voor u de beste vakantie naar het prachtige Curaçao in elkaar te zetten :). Wilt u weten wat een trip richting Curaçao kost? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Ciao en met vriendelijke groet,

 

Team CuraÇiao

 

 

 

 

Terug