25/01/2016

SGR Lidmaatschap CuraÇiao!

Normaal gesproken worden de blogs op CuraÇiao geschreven door Louigi Isenia. Dat is deze keer anders. Een blog geschreven door de Nederlandse tak van CuraÇiao, Paul Brink. Over een enorme mijlpaal voor ons jonge bedrijf. CuraÇiao is namelijk na een lang proces toegelaten tot de SGR, de Stichting Garantie Reisfondsen. Al tijdens de oprichting van CuraÇiao wisten we dat het een must was om SGR te hebben om zaken te doen op een bepaald niveau. Voor iedereen die niet weet wat de SGR is, hier de uitleg:

De Meeste vakanties verlopen soepel. De mooie omgeving, prachtige indrukken, culturele bezoeken of ontspannen tijd met uw gezin hebben u weer veel energie opgeleverd. Gelukkig maar. Maar soms verloop het anders.. 

U heeft een vakantie geboekt en plotseling is daar het bericht dat de reisorganisatie waar u heeft geboekt in financiele problemen zit of zelfs failliet gaat. Weg vakantie. Weg geld. Het zal u maar gebeuren. Of u bent al op uw vakantiebestemming en uw reisorganisatie blijkt niet te hebben betaald voor uw verblijf of terugreis. En ja, daar staat u dan.

Maar gelukkig heeft u geboekt bij een reisorganisatie die is aangesloten bij de Stichting Grarantiefonds Reisgelden. (SGR)!! UW reisgeld is veilig zonder extra kosten. 

Boeken bij SGR- reisorganisatie 

Sgr staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw verblijf of terugreis in dit soort situaties alsnog wordt betaald. Maar let op: SGR staat alleen garant wanneer u boekt bij een reisorganisatie die is aangesloten bij SGR! Check daarom - voordat u een reis boekt- of uw reisorganisatie ook echt bij SGR is aangesloten. Want alleen dan valt uw vooruitbetaalde reisgeld onder de SGR garantie. En boeken bij een SGR- reisorganisatie bovendien niets extra. Altijd doen dus.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Duidelijk verhaal, met een belangrijke boodschap. SGR is er voor u. Daarom zijn wij ook zo blij dat CuraÇiao het lidmaatschap heeft binnen gehaald. Mocht er onverhoopt iets mis gaan bij ons bedrijf, dan bent u in ieder geval beschermd. Hierdoor kan de klant nooit de dupe worden. Zoals het hoort. Ik ben blij dat ik u dit goede nieuws mocht vertellen!

Met vriendelijke groet,

 

Paul Brink

CuraÇiao Nederland 

SGR nummer:3689

 

Terug