18/08/2016

CuraÇiao 2.0

Van CuraÇiao naar CuraÇiao 2.0!

Na een tijdje hard te hebben gewerkt is het weer tijd voor een update. Dit doe ik graag om onze facebookvrienden, volgers en klanten op de hoogte te houden van de ontwikkelingen die CuraÇiao doormaakt.
Eerst even een geheugen verfrissing. Mijn compagnon Paul Brink en ik waren klein begonnen met het verhuren van enkele bungalows in het bungalow park Piscadera Bay Resort. Al snel merkten wij de potentie van het eiland en zijn wij daarom naar Curaçao gevlogen om de toko uit te breiden. Dit is ons ook prima gelukt. Van 5 bungalows hebben wij ons assortiment uitgebreid naar meer dan 100 accommodaties verspreid over heel Curaçao. Hier zijn wij ook ontzettend trots op, maar hiermee waren wij nog niet klaar. Want de reisbranche ontwikkelt zich snel en bovendien is het ons streven om ons continu te onderscheiden van onze concurrenten. Reden dus voor weer een update van CuraÇiao die wij de naam CuraÇiao 2.0 hadden gegeven. Inmiddels is CuraÇiao 2.0 nagenoeg klaar en willen wij dit met trots aan u presenteren. Lees tussen de regels door ook de voordelen die u heeft bij gebruikmaking van een van onze diensten.

CuraÇiao 2.0

CuraÇiao 2.0 staat voor de echte Caribische ervaring en aandacht voor de klant. Dit zijn woorden die in deze snel veranderende wereld ver te zoeken zijn. Hieronder zal ik u laten zien hoe wij de woorden Caribische ervaring en aandacht (in CuraÇiao) praktisch hebben gemaakt.

De primaire vakantiebehoeften met een beetje Curasaus eroverheen!

Bij CuraÇiao kunt u uw primaire vakantiebehoeften boeken. Deze zijn; accommodatie, vervoermiddel, vliegtickets en airporttransfers. De ingrediënten van de Curasaus die wij over deze basis hebben gegoten zijn drie leuke concepten die u moeten gaan helpen om meer uit uw vakantie te halen. Een van die concepten zal ik in dit blogartikel verklappen, van nog een ander gaan we een klein beetje verklappen en het derde concept is een masterplan waar we later op terug komen.
De eerste is het online reserveren van een activiteit op maat. Sightseeing in een bus met wildvreemden is niet meer van deze tijd. Onze activiteiten zijn daarom kleinschalig, waarbij u (uw groep) alle aandacht krijgt. Een ander voordeel van het online boeken van een activiteit is het feit dat u door online te boeken zeker bent van uw plek op de door u geboekte datum. Om maar een voorbeeld te noemen, zwemmen met dolfijnen is een zeer populaire activiteit die vaak volgeboekt is. Bij dit soort activiteiten is het dus verstandig om vooraf te reserveren.

Het tweede concept heeft een culinair tintje en is een concept waar we achter de schermen al lang aan hebben gewerkt. De basis van het concept is dat wij onze gasten (of gasten van een ander reisbedrijf)  de echte Curaçaose keuken willen laten zien.  Wat dit precies inhoudt en wat onze snode plannen zijn gaat u de aankomende weken zien. Dus blijf ons zeker volgen op Facebook en Instagram!

Ons derde concept zal het lokale leven van de inwoners op Curaçao naar de toerist brengen, meer kunnen we er helaas nog niet over zeggen! Ook hier geldt weer.. blijf ons volgen.

Aandacht voor de CuraÇiao-klant

Curaçao is een verre bestemming en is totaal anders dan een reis binnen Europa. Als u nog nooit op het eiland bent geweest, dan kan ik mij voorstellen dat u nieuwsgierig bent naar een hoop dingen. Om te beginnen zult u nieuwsgierig zijn naar het prijskaartje dat aan zo’n verre reis hangt. Om uw nieuwsgierigheid te bevredigen hebben wij met CuraÇiao 2.0 ervoor gezorgd dat u altijd een vrijblijvende offerte kan opvragen. Met deze offerte krijgt u een goed beeld van de kosten van uw specifieke reissituatie.
Voor andere handige informatie over het eiland kunt u op onze website live chatten met een van onze medewerkers. Onze medewerkers kennen het eiland goed en beantwoorden met plezier al uw vragen.

Voor elke klant een starterspakket

Bij het boeken van een accommodatie, vervoermiddel, pakketreis of activiteit krijgen onze klanten standaard een starterspakket thuis toegestuurd. Dit starterspakket bevat leuke informatie en cadeaus van uw vakantiespecialist CuraÇiao.  Denk hierbij aan een landkaart, een boekje over Curaçao, de beste vakantietips, routebeschrijvingen en al onze gegevens.  Dit zorgt zeker voor wat voorpret voordat u daadwerkelijk naar Curaçao vertrekt.

Ter afsluiting willen wij een dankwoord richten aan onze webdesigner Harmen Commandeur die de website in samenwerking met een programmeur heeft geüpgraded. Uiteraard is ook onze dank aan de klanten die CuraÇiao 2.0 hebben bezocht of al geboekt hebben immens.

Kent u iemand die altijd nieuwsgierig was naar Curaçao, vergeet dan niet dit artikel met hem of haar te delen.

Ciao en groetjes,

Uw vakantiespecialist Louigi Isenia
Namens Team CuraCiao

 



Terug